Rooie Rinus schrijft lied over Paddepoel-Selwerd

Frank den Hollander, die in de stad beter bekend is onder de naam Rooie Rinus van het duo Rooie Rinus en Pé Daalemmer, gaat een lied schrijven over de wijken Paddepoel-Selwerd.

Den Hollander is voor de klus gevraagd door theaterwerkplaats De Wijk De Wereld. De groep is bezig om samen met bewoners van de wijken Paddepoel en Selwerd een theaterproductie te maken die komende zomer te zien zal zijn in de Stadsschouwburg. Een lied kan daarin niet ontbreken.

Den Hollander trok maandagmiddag door de wijken om inspiratie op te doen. Hij sprak met bewoners maar liet ook zijn oog vallen op de locaties die de wijk uniek maken. Het lied wordt tijdens de voorstellingen gezongen door een projectkoor. Voor het koor zoekt men nog zangers en zangeressen.

Wil je meezingen, of wil je Den Hollander vertellen hoe jij de wijken ziet dan kun je terecht op de website dewijkdewereld.nl.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *