Update: OOG Radio krijgt aangepast uitzendschema

nieuws
Bron foto: Elin Stil

De komende weken gaat OOG Radio verhuizen. Tijdens deze verhuizing is een aangepast uitzendschema actief. Update: de verhuizing duurt tot en met 2 maart.

OOG Radio & TV gaat in de komende weken verhuizen van de Akkerstraat naar het Zernikecomplex. De radio-afdeling is de eerste afdeling die verhuist. Hierbij zal de gehele radiostudio worden verplaatst, waardoor er tijdelijk minder radiouitzendingen gemaakt kunnen worden.

Komende zondag zal OOG Sport het laatste programma zijn dat in de huidige studio wordt gemaakt. In de komende week zullen de OOG Ochtendshow en OOG op de Middag op de reguliere tijden vanuit een tijdelijke studio in het oude pand worden uitgezonden. Dit geldt ook voor het OOG Radio Stadsnieuws dat overdag op het halve uur wordt uitgezonden.
De rest van de OOG Radio programmering komt in zijn geheel te vervallen en op die tijdstippen is non-stop muziek te horen.

Update

De verhuizing duurt een week langer dan in eerste instantie was verwacht. De verhuizing zal vrijdagavond 2 maart zijn afgerond. Vanaf dan worden de radiouitzendingen hervat vanuit de nieuwe locatie op het Zerniketerrein.