De Silo maakt zich op voor laatste feest

De Silo in Groningen sluit na dit weekend haar deuren. Na zeventien jaar moet het culturele centrum het pand aan de Achterweg verlaten. 

Sinds 2000 zat De Silo op deze plek, maar door plannen voor het stationsgebied wordt het binnenkort gesloopt. De Silo zelf bestaat al sinds 1990 en heeft in het verleden meerdere locaties gehad. Ze zijn nog op zoek naar een nieuwe locatie. Volgens bestuurslid Robert-Paul Sprenkeling is het echter moeilijk om een nieuwe plek te vinden.

Zaterdag staat het laatste feest op het programma. Dan draait onder meer dj Robert van der Tol samen met een gast-dj. Het feest begint om 21:00 uur.

Deel dit artikel:

  1. Na De Bunker (ten zuiden van Pinopand), het Viaduct, De Glasfabriek, en nu de Silo ook weg; de niet-Groningse griezels aan de Grote Markt doen hun best om een steriele, van alle rock ’n roll romantiek ontdane, grijze vlek van Grunn te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *