Zwartboek over kamerverhuurder

Wethouder Roeland van der Schaaf ontving woensdagmorgen een zwartboek over kamerverhuurder Joshua Camera en zijn partner Lucinda Kat.

Joshua Camera verhuurt kamers via kamerverhuurbureau SpotIn van Lucinda Kat. Zij zijn al enige tijd in opspraak. Uit het zwartboek blijkt dat huurders worden opgelicht en geïntimideerd. Rood, de jongerenclub van de SP, stelde het zwartboek samen. De wethouder is tegen malafide verhuurders. Samen met andere steden kaartte hij deze problematiek aan bij de minister.”Over deze individuele verhuurder wil ik niets zeggen. Maar over intimideren en te hoge huren kan ik kort zeggen dat dat afgelopen moet zijn.”

SpotIn laat weten dat haar werkwijze volgens de regels is en dat haar geen klachten van huurders bekend zijn.

Deel dit artikel: