Nu al 111 meldingen vuurwerkoverlast in Stad

nieuws
Bron: Elin Stil

Bij het Meldpunt Vuurwerkoverlast waren donderdagmiddag al 111 meldingen binnengekomen uit de stad. De meeste meldingen betreffen geluidsoverlast.

Koplopers in Groningen zijn de Schildersbuurt en Oosterparkwijk, maar de meldingen zijn keurig over de hele stad verdeeld.

Het Meldpunt Vuurwerkoverlast is een initiatief van GroenLinks en het wordt gesteund door allerlei maatschappelijke organisaties. Het meldpunt blijft geopend tot 3 januari. De meldingen worden vervolgens verwerkt in een rapport. Het meldpunt heeft in totaal al meer dan 12.000 meldingen gehad.

Deel dit artikel:

  1. Vreselijk vermoeiend al die beroeps zeurkousen die zelf nooit jong zijn geweest maar direct als zeurkous ter aarde kwamen.
    202.456 inwoners hebben dus niet gebeld,einde discussie.

  2. Wat een tendentieuze titel bij dit artikel. Alsof dat veel meldingen zijn. Stelt geen bal voor. Zijn hooguit een paar groenlinkse lui die tig keer bellen. Ze willen alleen maar hun zin doordrijven met hulp van de media. Weg met kerst, oud en nieuw et etc. Weg met ons… Trieste types.

  3. Fijn dat het regent, de vuurwerkoverlast en de schade voor het milieu wordt zo een beetje beperkt en op de spoedhulp van de ziekenhuizen is het ook wat rustiger.
    De hond is de ook minder nerveus en de kat hoeft zich niet de hele dag onder het bed te verschuilen.
    Het is een belachelijke gewoonte en raar soort legitimiteit voor crimineel gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *