Slachtoffers van 40-jarige crimineel gezocht

112

De politie zoekt slachtoffers van een 40-jarige Groninger die maandag werd aangehouden voor mishandeling. De man heeft zich niet gehouden aan de voorwaarden die waren bepaald bij zijn voorwaardelijke invrijheidstelling in mei vorig jaar.

Hij zou zich nog steeds bezig houden met afpersing en mishandeling. Het blijkt dat zijn slachtoffers geen aangifte durven te doen. De man wordt ervan verdacht in zijn proeftijd van drie jaar een medewerker van een horecazaak in de Poelestraat te hebben geslagen.

Hij was in 2011 veroordeeld tot een celstraf van negen jaar voor het leiding geven aan een criminele organisatie, handel in cocaïne, afpersing, mishandeling, wapenbezit en valsheid in geschrifte. De man is dus nog altijd niet op het rechte pad geraakt. Slachtoffers wordt gevraagd om alsnog aangifte te doen, desnoods anoniem.

Deel dit artikel: