Staffordshire honden nemen pup te grazen

nieuws

De pup van een vrouw uit de stad is op zaterdag 21 oktober ernstig gewond geraakt na een aanval door andere honden. Dat gebeurde op het fietspad van de Hoornsedijk.

Het betrof een blanke man van rond de 50 jaar, brildragend en met een kaal hoofd. Hij had vier Staffordshire terriers bij zich. De pup raakte ernstig gewond. De kosten van de dierenarts liepen al op tot 1800 euro.

De vrouw vraagt getuigen om contact met de politie op te nemen.

Deel dit artikel:

    1. Zijn Steffords honden dan? Gepantserde wapens met kaakklem en grote bijtkracht.

      Onbegrijpelijk dat dit soort vechtmachines in Nederland niet verboden zijn. In beschaafde landen als Denemarken en Duitsland staan ze allang op een zwarte lijst. Daar wordt de burger beschermt tegen wens van tokkie (met kleine piemel?) om andere mensen in de publieke ruimte te intimideren. Halen hun schouders op bij de vreselijk domme argumenten als “chihuahua’s bijten ook”, “het ligt aan het baasje” en “ik vind ze gewoon mooi”‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *