SP bevraagt Stadjers over nieuwe Raadszaal

De SP vindt 8 miljoen euro voor het verbouwen de raadszaal te veel. De partij stelt voor om het monumentale stadhuis wel te renoveren, maar ze wil geen 8 miljoen euro uitgeven aan de verhuizing van de raadszaal naar de derde verdieping van het stadhuis.

De SP vraagt daarom aan Stadjers waar ze 8 miljoen euro liever aan uit zouden geven. “Deze coalitie van D66, PVDA, GL en VVD geeft steeds aan te weinig geld te hebben voor extra inkomensondersteuning, investeringen in buurten en wijken, het gratis ophalen van grof vuil of het compenseren van chronisch zieken en gehandicapten. Het is nu tijd te investeren in Stadjers en niet in een megalomane raadszaal”, aldus Jimmy Dijk.

Op de website van de SP-afdeling Groningen kunnen Stadjers de enquête invullen. Daarnaast zullen SP’ers komende weken op markten en in buurten in gesprek gaan en met mensen enquêtes invullen.

Deel dit artikel:
Adverteren?