Stadspartij: Bussen en auto’s moeten weer voorrang krijgen op Eikenlaan

nieuws
Eikelaan

De bussen en auto’s moeten weer voorrang krijgen op de Eikenlaan. Dat vindt de Stadspartij die hierover vragen heeft gesteld aan het college van B&W. De fietsers hebben sinds kort voorrang bij de drukke kruising met het Wilgenpad.

De Stadspartij stelt de vragen na de bezwaren van Qbuzz en het OV Consumentenplatform over de nieuwe voorrangsregel. Er zijn opstoppingen, de reistijd van bussen is langer en passagiers missen hun aansluitingen.

Daarnaast vindt de Stadsparij de nieuwe verkeerssituatie levensgevaarlijk en fractievoorzitter Amrut Sijbolts verwacht er ongelukken.

Deel dit artikel:

  1. >> Er zijn opstoppingen, de reistijd van bussen is langer en passagiers missen hun aansluitingen.

    Volgens mij zijn de opstoppingen (aan de kant van de fietsers) juist verholpen! Die kunnen eindelijk gewoon doorfietsen, en hoeven niet meer te wachten op de schier eindeloze stoet auto’s en bussen.
    Fietsen en lopen moeten beloond worden als we een leefbare stad willen hebben en houden, iedereen in de auto en de bus is geen oplossing.
    Mijn stem is de Stadspartij bij deze kwijt…..

  2. Amrut Sijbolts trapt weer een aantal open deuren in,als de autobestuurders en buschauffeurs gewoon opletten is er niets aan de hand maar dat laat open deuren specialist Sijbolts achterwege.Bij elke nieuwe verkeer situatie waar dan ook heb je in het begin te maken met dit soort problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *