Gewonde bij verkeersongeluk Kielerbocht

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Kielerbocht is één persoon gewond geraakt. Dit meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

Het ongeluk vond rond 14.00 uur plaats. Eén van de bestuurders wilde vanaf de Olgerweg de Kielerbocht op rijden maar werd daarbij verblind door de laagstaande zon. Hierdoor zag hij een tegemoetkomende automobiliste over het hoofd, waardoor een botsing het gevolg was. Politie, brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse omdat door de botsing de automobiliste bekneld was komen te zitten in haar voertuig. Brandweerlieden hebben haar uit haar benarde positie bevrijd. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de beide auto’s geborgen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.