OOG Radio en TV populairder onder Stadjers

Uit het Kijk- en Luisteronderzoek van de Gemeente Groningen blijkt dat de waardering voor de Omroep Organisatie Groningen is gestegen het afgelopen jaar.

De stadjers zijn tevreden met het aanbod van sport- en wijkprogrammering. De gemeente heeft voor de tweede keer een Kijk- en Luisteronderzoek gehouden onder de Groninger bevolking, de eerste keer was in 2016. Bij het onderzoek wordt vooral gekeken naar de bekendheid, populariteit, bereikbaarheid en actualiteit van lokale omroepen. OOG Radio had in 2016 een 6,4 voor haar programmering, dat is dit jaar een 7,2. De TV-afdeling doet het ook goed, vorig jaar was de waardering een 6,2. Dat werd dit jaar een 7.

Volgend jaar zal er ook een regionaal Kijk- en Luisteronderzoek gehouden worden

Deel dit artikel: