Gratis halfuurtje op Zomerkermis

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Op dinsdag 22 augustus aanstaande zijn,  op de zomerkermis, van twee uur tot half drie de attracties gratis.

Dat is te danken aan de  beslissing om de zomerkermis van 2017 weer terug te plaatsen op de Grote Markt. De gezamenlijke kermisexploitanten hebben toen een publieksactie op touw gezet. Duizenden mensen gaven gehoor aan een oproep en steunden de kermisexploitanten door een petitie te ondertekenen en maakten  vervolgens gratis gebruik  van alle kermisattracties die er toen opgesteld stonden op een klein gedeelte van de Grote markt en Ossenmarkt. De kermis staat nu weer op de grote Markt, de exploitanten zijn blij.

Er zijn  gratis ritten in  botsauto’s, break-dance  en draaimolen  maar ook gratis suikerspinnen, oliebollen  en  grijpers maar je kunt ook nog met ballen gooien.