Zeven spelers FC Groningen klaar voor interlands

sport
Foto: Sportphotoagency.com FC Groningen - Vitesse.

Zeven spelers van FC Groningen zijn opgeroepen voor de nationale A-selecties van hun land. Doelman Sergio Padt en spits Mimoun Mahi (foto) spelen misschien zelfs tegen elkaar.

Padt zit in de selectie van Oranje, voor drie duels tegen Marokko, Ivoorkust en Luxemburg. In Agadir ziet hij spits Mimoun Mahi, als Marokko woensdag een oefenpot tegen Oranje speelt. Volgende week volgt voor Marokko een uitwedstrijd tegen Kameroen.

Ruben Jenssen is opgeroepen voor Noorwegen, dat WK-kwalificatieduels speelt tegen Tsjechië en Zweden. Verdediger Samir Memisevic zit in de selectie van Bosnië en middenvelder Simon Tibbling zit in die van Zweden, dat speelt tegen Frankrijk en Noorwegen. Ajdin Hrustic is opgeroepen voor Australië dat tegen Saudi-Arabië en Brazilie speelt. David Browne zit in de selectie van Papua Nieuw-Guinea.