Weer meer busreizigers naar Bevrijdingsfestival

nieuws

Er zijn wederom meer busreizigers van en naar het Bevrijdingsfestival Groningen geweest.

In 2012 is gestart met extra bussen voor bezoekers van het Bevrijdingsfestival. Sindsdien reizen elk jaar meer bezoekers van het Bevrijdingsfestival met de bus. Evenals voorgaande jaren is veel gebruik gemaakt van de Qliners vanuit Drachten en Emmen. Er zijn extra bussen op beide lijnen ingezet. Daarnaast zijn meer extra bussen ingezet dan vooraf gepland tussen o.a. Siddeburen en Groningen, Leek en Groningen en tussen Hoofdstation en het Bevrijdingsfestival. De lijnen vanuit Oosterwolde en Surhuisterveen en Groningen waren juist rustiger dan voorgaande jaren. Qbuzz en Arriva zullen volgend jaar weer extra bussen inzetten.

Na Koningsdag zijn ook op Bevrijdingsdag busschoonmakers ingezet op het Hoofdstation in Groningen. Bij aankomende evenementen met veel extra vervoer zullen we daarom wederom busschoonmakers ingezet worden,