FC Groningen hoopt op wonder in Alkmaar

FC Groningen heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt. In de eerste wedstrijd van de play-offs voor Europees voetbal werd met 4-1 verloren van AZ. Zaterdagavond moet er minimaal met 4-0 gewonnen worden in de return.  

Tom Hiariej is transfervrij en gaat Groningen verlaten. Mocht FC Groningen niet doorgaan in de play-offs is de wedstrijd tegen AZ de laatste wedstrijd van Hiariej. Mahi is niet op tijd fit en zal de wedstrijd missen. Glenn Bijl zal weer in de basis starten op de rechtsback. Hiariej zal het centrum vormen met Etienne Reijnen achterin. Ook Tom van Weert keert weer terug in de basis.

De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 in Alkmaar.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *