Lammetjesfeest in de Onlanden

Lammetjes, schapen en nog meer lammetjes. De komende twee weken viert de Onlanderij in natuurgebied de Onlanden het Lammetjesfeest. In de schuur van Natuurmonumenten bij de Onlanden kunnen kinderen met hun ouders de natuur beleven. Ook de stal met koeien ernaast kan worden bezocht.

“Fantastisch, elk kind behoort geconfronteerd te worden met moeder natuur”, vertelt Stella Peters uit Wijchen die samen met haar kleindochter Madelief van anderhalf jaar naar de lammetjes staat te kijken.

Er is de komende twee weken van alles te doen in en rond de Onlanderij. “Lammetjes kijken, vogelnesten bouwen, koeien kijken, vogels zoeken en kleurplaten inkleuren zijn zomaar een aantal van de vele activiteiten”, vertelt de enthousiaste boswachter Bart Zwiers.

De boerenschuur bij de Onlanderij is de komende dagen geopend van tien tot vijf uur.

Deel dit artikel: