Deelnemers afvalproject 100-100-100 goed bezig

nieuws
Foto: Omnidu via Flickr.com

Zo’n dertig deelnemers van het afvalproject 100-100-100 kwamen eind vorige week in het stadhuis bij elkaar voor een tussenbijeenkomst. De honderd deelnemers proberen in honderd dagen tijd hun afval fors terug te brengen.

Inmiddels hebben deze mensen hun wekelijkse hoeveelheid afval teruggebracht van gemiddeld 9 kilo naar minder dan 3 kilo.
Tijdens de bijeenkomst in de Oude Raadszaal wisselden deelnemers tips en ervaringen uit.

De meeste tips liggen eigenlijk voor de hand. Boodschappen doen op de markt, altijd je eigen tas meenemen, en niet teveel inkopen zodat je niks weggooit. Het project 100-100-100 loopt nog tot en met 19 mei.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *