Benefietconcert op Vismarkt voor Beatrix Kinderziekenhuis

De Vismarkt staat donderdagavond in het teken van een benefietconcert van studentenvereniging Albertus Magnus. Het geld dat verdiend wordt gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis.

De studentenvereniging bestaat dit jaar 120 jaar en daar wordt het hele jaar uitvoerig bij stilgestaan. Deze week vindt er een zogenaamde Stadjersweek plaats, met als hoogtepunt een benefietconcert. Op het podium zullen onder andere Joost Marsman van IOS en Erik Mesie van Toontje Lager aantreden. Hoogtepunt van de avond is het ten gehore brengen van het lustrumlied. Vanwege het 24ste lustrum is er een speciaal lied geschreven dat donderdagavond voor het eerst live gespeeld gaat worden.

Behalve muziek wordt er ook ingezamelde kleding verkocht. Op de Vismarkt is een markt te vinden waar bezoekers door heen kunnen lopen. Het geld dat verdient wordt met de verkoop van de kleding, en de horeca-inkomsten gaat naar het Kinderziekenhuis.

Het concert op de Vismarkt begint om 20.00 uur. De entree is gratis.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *