Medewerker café mishandelt Stadjer

nieuws
foto: Andries Oord

Een 38 jarige medewerker van een café is in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Peperstraat aangehouden nadat hij een 24-jarige plaatsgenoot had mishandeld.

De politie was gewaarschuwd dat voor een horecagelegenheid in de Peperstraat een man tegen het hoofd was getrapt. Ter plaatse werden de agenten aangesproken door het slachtoffer. Die vertelde dat hij een woordenwisseling had gehad met een medewerker van het café. Die zou hem meerdere keren tegen het hoofd hebben getrapt.

Een getuige verklaarde dat hij zag dat een man tegen het hoofd van het slachtoffer trapte. Agenten gingen aan de achterkant van het café staan, waar de verdachte even later naar buiten kwam lopen. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De 24-jarige had diverse verwondingen aan zijn gezicht.