Politie helpt bij inzameling winterjassen

nieuws
Foto: Mirjam Offringa

De politie Noord-Nederland roept de Groningers op om oude winterjassen, groot en klein, in te leveren voor daklozen.

De politie doet dit in navolging van de collega’s in Rotterdam. Die hadden een jas in beslag genomen van een zwerver, omdat die behoorde aan een beveiliger. Burgers startten vervolgens een actie op om jassen in te zamelen.

Oude jassen kunnen nu worden ingeleverd bij het beslaghuis aan de Sontweg 8. Dat kan tot en met volgende week maandag op werkdagen tussen 8:30 uur en 15:30 uur. De jassen worden volgende week aangeboden aan het Leger des Heils. De eerste jassen zijn inmiddels gedoneerd.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *