LIVE bij OOG op ESNS: Victor’s Village

esns

Vanavond was Victor’s Village op onze OOG op ESNS live stage. De band speelde iets ouder materiaal, maar ook de niet-nieuwe single.

Het mocht eigenlijk nog niet bekend gemaakt worden, vandaar dat het de niet-single was. Na afloop van de radiouitzending speelde de band nog diverse nummers, waarbij het publiek ook moest meedoen.

Victor’s Village

Victor’s Village, dat losjes vertaalt het Dorp van de Overwinnaars betekent, is een vijfkoppige band uit Groningen dat songs maakt die je vrolijk maken. Met hun sfeervolle en melodische popsound brengen zij live een set die gaat van ingetogen gitaarliedjes tot opzwepende festivalsongs. Met de eerste single ‘Run The Line’ (geproduceerd door Nico Outhuijse van o.a. De Kast & The New Shining) op zak en een nieuwe single op komt, speelt de band 6 keer (!) op Eurosonic om het feest dat popmuziek wordt genoemd te brengen.