Drugsdealer doet het in zijn broek voor de politie

112
foto: Andries Oord

Politieagenten hebben maandag na een achtervolging door de wijk Paddepoel een bekende drugsdealer ingerekend. De man had na zijn arrestatie wel schoon ondergoed nodig.

De dienders zagen aan de Zonnelaan de dealer in een auto rijden. Ze wisten dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. Ze gaven hem een stopteken, maar de man gaf juist gas. Na een pittige achtervolging reed hij zichzelf klem in de Polluxstraat en ging er rennend vandoor. De agenten renden net iets harder en konden de man al snel aanhouden.

Tijdens zijn vlucht heeft de verdachte een zakje met vermoedelijk heroïne en cocaïne weggegooid. De verdachte was bovendien zo geschrokken en onder de indruk van de achtervolging dat hij zichzelf bevuild heeft.