Puntaftrek dreigt voor Be Quick 1887

sport
Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - De Dijk. Twan Nieboer van Be Quick stuit op De Dijk doelman Jeroen Verhoeven.

Derde divisionist Be Quick 1887 dreigt drie punten kwijt te raken, omdat de club geen drie spelers onder contract heeft staan. De KNVB liet woensdag Juliana’31 uit Malden, dat in dezelfde klasse speelt, weten dat de club daarom drie punten in mindering krijgt.

Juliana’31 weigert net als Be Quick 1887 spelers een contract te geven, omdat het geld er niet is. Beide clubs willen geen onverantwoorde financiële risico’s nemen.

Juliana’31 krijgt tot 13 januari de tijd om toch drie spelers een contract aan te bieden om onder het puntaftrek uit te komen. De volgende deadline is 1 maart. Als er dan nog geen trio spelers een contract heeft volgt er een tweede straf.

Naar verwachting krijgt Be Quick 1887 een dezer dagen een dergelijke brief op de mat van de KNVB licentiecommissie.