Dudettes spelen bij OOG op ESNS!

esns

Dudettes spelen bij OOG op ESNS!

We zijn super blij om aan te kunnen kondigen dat deze rock babes bij ons komen spelen! Al jaren zijn ze bezig om te laten zien wat ze kunnen en dat is heerlijke muziek maken. Onlangs stonden ze nog op de Grote Markt met het Noordpool Orkest te rocken en dat is hoe wij het graag zien. Check het schema in de app om te zien op welke dag en tijd ze komen spelen!

Over Dudettes

Terugkijkend op de afgelopen jaren hebben we heel wat meegemaakt en bereikt. We zijn uitgegroeid tot een geoliede machine die bekend staat om energieke en sterke live shows. Vanuit de kroegen, kleine zalen, Popronde tot en met de voorprogramma’s van o.a. Skunk Anansie en Triggerfinger werden er vele muzikale kilometers gemaakt. Hierdoor werd de veelzijdigheid van de band ontwikkeld en door het creatief omgaan met promotie stonden we zelfs op de grotere festivals als Parkpop en Huntenpop. Het debuutalbum Subconscious met de singles “Make It Loud” en “How It Feels” leverde de titel 3FM Serious Talent op.

Aan de andere kant waren er ook mindere momenten en het afgelopen jaar stond voornamelijk in het teken van tegenslagen die zorgden voor veel frustratie. We hebben toen de koppen bij elkaar gestoken en gezegd: “Laten we het negatieve omzetten naar het positieve en NEE, we stoppen niet.” Na een aardige schoonmaak zowel in als rondom de band is het tijd voor een nieuwe start.

Zjoly lead vocals, synth 
Cynthia guitar, backing vocals
Ingrid drums, backing vocals

Download de gratis app van OOG op ESNS:

Apple : http://tinyurl.com/oogopesns-apple
Android : http://tinyurl.com/oogopesns-android

OOG Radio & TV zend 11, 12, 13 en 14 januari LIVE uit vanaf Eurosonic / Noorderslag 2017.
Dagelijks van 17.00 tot 21.00 komen we live vanaf het festivalterrein en jij kan er gratis bij zijn.

– Kijk live TV
– Luister live radio
– Tip onze reporters over leuke bands, artiesten en evenementen
– Bekijk de speciale vlog’s en video’s
– Kijk mee in de studio via Facebook LIVE
– De laatste nieuwsberichten rondom Eurosonic / Noorderslag 2017
– LIVE optredens van verschillende artiesten
– Exclusieve interviews met bekende en minder bekende artiesten

Als je in de buurt bent van onze locatie studio ( Link050 – Oude Ebbingestraat 55, 9712 HC Groningen ) wees dan welkom en kom langs! Geniet van de live optredens, interviews en items.

Deel dit artikel: