Let’s Gro festival druk bezocht

nieuws
fotograaf-tieme-dekker

Het Let’s Gro festival 2016 trok ruim 10.000 bezoekers. De Hanzehogeschool won The Battle of the Schools.

Bij de ruim 120 activiteiten werd de noodzaak gevoeld om mee te denken over eigen omgeving en toekomst van de stad. De verkiezingsuitslagen in Amerika waren daarbij een extra drijfveer. Er was veel belangstelling voor de nieuwe plannen over windmolens, de inrichting van de binnenstad en de toekomstvisie voor Groningen in 2030. Online veiligheid en digitale marketing waren andere veel bezochte programmaonderdelen.

Prins Constantijn, nationaal ambassadeur van StartupDelta2020, lanceerde tijdens Let’s Gro de nieuwe masteropleiding voor ondernemerschap van de RUG en de Hanzehogeschool. In The Battle of the Schools won de Hanzehogeschool de jury- en publieksprijs met een opdracht voor PlasBossinade Advocaten.