Jannes op benefietfeest VVG

nieuws
Foto: Jannesonline.nl

Jannes komt naar Groningen. Hij treedt op bij de benefietavond van voetbalclub VVG. Deze avond vindt plaats op zaterdag 5 november op sportpark het Noorden.

De avond wordt georganiseerd omdat enkele weken geleden de kantine van VVG volledig is afgebrand. Door sponsoring van een grote steigerbouwer is het mogelijk om zo’n groot feest te organiseren. “We zijn super trots dat Jannes komt maar vergeet niet dat de andere artiesten ook belangeloos optreden. Koos Jansen, Johan Tel en Alex Wierenga hebben vaker de live muziek bij VVG gedaan en zij komen ook”, zegt Robert Bollegraaf, voorzitter van VVG.

Tijdens de benefietavond is ook een grote verloting. “FC Groningen heeft VIP kaarten voor een wedstrijd en een shirt met alle handtekeningen van de selectie beschikbaar gesteld. En er zijn veel andere mooie prijzen”, zegt een trotse Bollegraaf.

Het feest wordt gehouden in een grote tent op de parkeerplaats van Sportpark het Noorden aan de Iepenlaan. Kaarten kosten tien euro en binnenkort wordt bekend gemaakt waar ze te verkrijgen zijn.