Be Quick 1887 blijft maar winnen in derde divisie

Foto Andor Heij: Archief. Ahmed Al Mahdi (rechts) scoorde twee keer voor Be Quick 1887.

Be Quick 1887 won ook de vijfde wedstrijd in de derde divisie op zondag. In Uden werd UDI’19 met 5-2 verslagen. Be Quick is op basis van een beter doelsaldo dan De Dijk uit Amsterdam koploper.

Be Quick 1887 had een droomstart. Raymond Bolt scoorde al na tien minuten en twee minuten later maakte Ahmed Al Mahdi er 2-0 van. Via een strafschop van Marc Koot werd het nog voor de pauze 2-1.

Na rust kwam UDI´19 op gelijke hoogte door een doelpunt van Anwar Tuithof. Al Mahdi zette Be Quick kort daarna weer op voorsprong: 3-2. Thomas Careman maakte er een kwartier voor tijd 4-2 van. Invaller Gino Fokkens bepaalde de 5-2 eindstand.