Dick Heuvelman krijgt historische sportcolumn in Oogsport

nieuws
Dick Heuvelman spreekt historische column in

Dick Heuvelman verzorgt komend seizoen een historische column in het OOG radio sportprogramma Oogsport. Iedere zondagmiddag belicht Heuvelman op eigen wijze de rijke Groninger sporthistorie in al haar facetten.

Dick Heuvelman wordt wel de nestor van de Groninger sportjournalistiek genoemd. Hij maakte bij het Nieuwsblad van het Noorden (later DvhN) furore met zijn even gevreesde als geliefde column ‘Apart op Maandag’. Ook deed hij als verslaggever onder meer tien keer verslag van de Tour de France.

Heuvelman is niet onbekend met het radiowerk. Hij was ruim vijftien jaar sidekick in de zondagse sportshow van Radio Noord. Ook schrijft hij nog wekelijks de populaire column ‘Derde Helft’ voor de weekkrant Groot Groningen.

Het nieuwe seizoen van Oogsport begint op zondag 4 september. Het sportprogramma duurt van 14:00 tot 17:00 uur. De column van Heuvelman wordt tussen 16:00 en 17:00 uur uitgezonden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *