225 appartementen hoek Pleiadenlaan/Zonnelaan

Op de hoek van de Zonnelaan en de Pleiadenlaan, tegenover winkelcentrum Paddepoel, verrijzen 225 appartementen voor jongeren.

Het voormalige bankgebouw van de Rabobank gaat tegen de vlakte. Er komen twee woontorens, een van 65 meter en een van ongeveer 20 meter. De gelegenheid wordt ook aangegrepen om de omgeving op te knappen. Het zijn geen typische studentenwoningen: de woonoppervlakte is een kleine vijftig vierkante meter.

Als alles meezit wordt in 2017 begonnen met de bouw van ‘Polaris’.

Deel dit artikel:

  1. Mooi plan, zou er enkel zelf voor hebben gekozen om de hoge toren niet hoger dan het bestaande gebouw te gaan bouwen. Enkel jammer dat de directe omgeving gedomineerd wordt door volumineuze en te hoge bouwwerken als nu aan de Grote Beerstraat is neergezet en op dit moment aan de Zonnelaan wordt gebouwd. Er wordt nu bijkans op iedere nog vrij zijnde plek in deze stad letterlijk dichtgebouwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *