Fetishfeesten vallen onder seksinrichting

nieuws

KinkFactory moet voor de fetishfeesten die zij organiseert een vergunning aanvragen voor een seksinrichting. KinkFactory had om een evenementenvergunning gevraagd, maar een dergelijke vergunning is niet toereikend voor dit type bijeenkomsten.

Dit schrijft burgemeester Peter den Oudsten aan de raadscommissie die woensdagmiddag over het prostitutiebeleid praat. De burgemeester vindt dit omdat er erotisch-pornografische vertoningen plaatsvinden en er seksuele handelingen worden verricht. Ook kunnen bezoekers in een afgesloten ruimte seks met elkaar hebben.

Het eerstvolgende staat gepland bij Paradigm.

 

Deel dit artikel:

  1. Een project van de nachtburgemeester.
    Een onmisbaar (?) evenement in een stad als Groningen.
    Subsidie waardig ? Of weg met die rotzooi ?

  2. Het enige wat ik hoor over deze burgemeester gaat over sex en cameratoezicht. Ergens klopt iets niet. Ik verwacht in de nabije toekomst films of foto’s van deze burgemeester tijdens een wilde uitspatting oid. En dan krijgen we Petertje nummer drie….

  3. Wat een onzin, kijk eens wat er op straat wordt afgewipt of op de toiletten. Wie heeft er niet eens een dame gevingerd in een kroeg? Of voor de dames; wie heeft er nooit wat ondeugends gedaan op een publieke plaats? Is toch zot dat er een speciale vergunning moet zijn als er wat meer erotiek bij komt kijken. Waarom mag je wel headbangen, stagediven, dansen, maar niet neuken in een speciaal kamertje? Laat ieder zelf bepalen hoe hij/zij uitgaat. Op de Kamasutrabeurs in de jaarbeurs Utrecht gebeurd ook wel wat meer dan een paar standjes. Wat een bekrompen man die Den Oudsten, zal wel met een leren kap op in een darkroom te vinden zijn op 1 van zijn tripjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *