Klussen aan Ringweg zorgt voor oponthoud

nieuws
foto: Google Streetview

De werkzaamheden aan het knooppunt Reitdiep, de Westelijke en Noordelijke Ringweg zijn zo goed als klaar. Toch moet het verkeer deze week nog rekening houden met enig oponthoud.

Er zijn deze week overdag en ‘s nachts nog enkele afrondende werkzaamheden. Dinsdag en woensdag wordt overdag tussen 9.00 en 16.00 uur op de Noordelijke Ringweg verlichting in de middenberm aangebracht. Er zijn dan minder rijstroken beschikbaar. De verlichting wordt waarschijnlijk volgende week aangesloten.

De Westelijke Ringweg is van woensdagavond 19.00 uur tot donderdagochtend 6.00 uur tussen de aansluiting Hoendiep en de aansluiting Edelsteenlaan afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid via Vinkhuizen en Paddepoel.

Deel dit artikel: