Be Quick 1887 laat MSC kansloos

Foto Andor Heij: Bjorn Adams van Be Quick (r) in duel met Bjorn Bakker van MSC.

Be Quick 1887 won zondagmiddag in Meppel overtuigend van MSC. De Groningers hebben na twee wedstrijden in de hoofdklasse C nog de volle buit en staan met vier andere teams bovenaan.

Het begin was niet goed van Be Quick. Door fout uitverdedigen kwam MSC op 1-0 via Carlos Lopes Macedo. Daarna ging het steeds beter. Na een prachtige crosspass van Daan Driever, bediende Rene Westerveen Fabian Stevens die er 1-1 van maakte.

Na rust was Be Quick heer en meester tegen de nummer twee van afgelopen seizoen. Westerveen tilde de stand met twee doelpunten naar 3-1 en Chris Tiesinga maakte oog in oog met MSC doelman Marc Holterman er 4-1 van.

Be Quick trainer Mischa Visser was na afloop opgetogen: “We speelden een fantastische tweede helft. We hebben niks weggegeven. Een compliment voor het hele team. De ploeg is zo fit en knokte voor elke meter. De energie spatte er van af”.