Subsidie voor Groningse Uitdaging

nieuws

De Stichting Groningse Uitdaging heeft van het Oranjefonds een subsidie van 15.000 euro gekregen. Het Oranjefonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten.

De stichting Groningse Uitdaging maakt met gesloten beurzen matches tussen praktische wensen van maatschappelijke organisaties aan ondernemers die uitkomst kunnen bieden. Bedrijven willen graag op een praktische manier en bij voorkeur in hun eigen omgeving invulling geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

Veel maatschappelijke organisaties hebben op hun beurt behoefte aan expertise, materialen of soms extra handen, maar hebben daar zelf niet de juiste contacten voor. Het geld van het Oranje Fonds is mede afkomstig van de Nationale Postcode Loterij en de Lotto.

Deel dit artikel: