Politiebureaus donderdag dicht wegens protest

nieuws
Foto: Gerrit de Haan

De politiebureaus gaan donderdag van 9:00 tot 11:00 dicht voor het publiek. De actie is een protest tegen het uitblijven van een beter cao-voorstel door minister Ard van der Steur. De agenten voeren al geruime tijd actie voor een betere cao maar krijgen geen gehoor.

De bonden laten weten dat de uren van de sluiting worden gebruikt voor administratief werk. verder zal de noodhulp wel aanwezig blijven, zodat de veiligheid blijft gegarandeerd.

Ook gaan de actievoerende politieagenten woensdag weer de weg op voor een langzaamaan actie. Deze keer gaan ze wel in de spits rijden. Vanaf het Stadspark in Groningen rijden de politievoertuigen langzaam richting Joure. Ook vanaf Den Oever via de afsluitdijk, naar Meppel.

 

Deel dit artikel: