Piano terug in stationshal

De harten van treinreizigers worden binnenkort weer verwarmd door muzikale talenten achter de piano in de stationshal. De vorige piano maakt nu passanten blij op Leeuwarden centraal. Nachtburgemeester Chris Garrit zamelde via crowdfunding geld in voor een vervangend toetseninstrument.

De Stichting Piamore zet zich in voor piano’s in openbare ruimte en blijkt al langere tijd een piano voor de stationshal beschikbaar te hebben. Pianist Joëlle Doll stuitte op veel obstakels toen zij toestemming wilde vragen voor de piano.

Dankzij alle aandacht is het nu vrijwel zeker dat er vrijdag een prachtige zwarte piano in de hal staat. Die wordt ingewijd met een concert. Het onderhoud van de piano wordt betaald met het geld dat via crowdfunding bijeengebracht is.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *