FG Groningen speelt uitwedstrijden in het zwart

FC Groningen speelt zijn uitwedstrijden volgend seizoen in een zwart shirt met horizontale groene banen. Het tenue dat in de Euroborg gedragen wordt kent veel minder veranderingen. Bijna 5000 fans brachten hun stem via Facebook uit.

Het winnende ontwerp voor het thuisshirt werd gemaakt door Rick van Houten en is traditioneel wit met verticale groene banen. Rechts op de borst prijkt het stadswapen van Groningen en een clubicoon zal een handgeschreven tekst voor het shirt aanleveren.

Het uit-shirt is van de hand van ‘scafea’. Het shirt in de kleuren van GVAV en het zwart-paarse tenue, eindigden respectievelijk als tweede en derde.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *