14-jarige van sporttas beroofd

112

Een 14-jarige Stadjer is dinsdagavond op de Concourslaan van zijn sporttas beroofd. Een ongeveer 30-jarige man graaide met geweld de tas uit zijn handen toen hij op de fiets in de richting van de Parkweg reed. De politie hoopt dat er getuigen zijn van de overval.

De overvaller verdween rennend in de richting van de Lorentzstraat. Het gaat om een blanke man van zo’n 30 jaar oud. Hij is 1 meter 75 tot 1 meter 80 lang en wordt omschreven als een junkachtig type met donkere ogen en een ongeschoren uiterlijk. Hij droeg een dikke winterjas en gekleurde muts met bontflappen aan de zijkant. Hij spreekt Nederlands.

De gestolen tas is van het merk Rucanor.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *