‘Metingen mogelijke verzakkingen woningen Laanhuizen’

Volgens Ed van der Graaf van de Wijkraad Laanhuizen moeten er metingen worden gedaan bij de huizen aan de Paterswoldseweg. Er komt een tunnel onder de spoorovergang bij de Paterswoldseweg en volgens Van Der Graaf brengt die tunnel risico’s met zich mee.

‘Wij zouden graag zien dat voordat ze hier gaan graven, er goede metingen worden gedaan. Het gaat om huizen van voor de Tweede Wereldoorlog en we zien liever geen verzakkingen en scheuren ontstaan’, aldus Van Der Graaf.

De bewoners van de Badstratenbuurt hebben weer andere zorgen. ‘Wij willen vooral dat er geen parkeerplaatsen verloren gaan. In de huidige plannen vervallen parkeerplaatsen en het is nog niet duidelijk of en waar die terug komen.’ Aldus Helen Tubben van buurtinitiatieftunnel.nl