Mannen worstelen met agenten

112

Een 46-jarige man uit Groningen en een 20-jarige man uit Delfzijl hebben het dinsdagochtend met agenten aan de stok gekregen tijdens een verkeerscontrole. Beiden zijn opgesloten.

Bestelwagens werden naar de Sontweg gebracht om onder andere gewogen te worden. Een van de bestelauto’s bleek te zwaar beladen. De chauffeur belde daarop zijn werkgever – de 46-jarige Stadjer om een deel van de lading over te nemen. Die kwam met de man uit Delfzijl naar de Sontweg en begon meteen stampij te schoppen.

Tijdens het overladen zag een agent dat er ook gevaarlijke stoffen bij de lading waren. De Stadjer werd gesommeerd om het overladen te stoppen, maar die had daar geen zin in. Toen een agent hem vastpakte, ontstond er een worsteling. De Delfzijlster begon zich met het gevecht te bemoeien en greep een agent naar de keel. Met veel moeite en met de hulp van toegeschoten agenten werden beide mannen ingerekend.

Deel dit artikel:

  1. En de rest van de distributie bedrijven wachtte rustig af, tot de controle voorbij was. Met als resultaat dat mensen die dag hun pakket pas enkele uren later, dan normaal in ontvangst konden nemen.

  2. Nou er staat dus niet dat meneer de agent de 46 jarige een stomp in zijn maag heeft gegeven en nog een keer naar zijn keel heeft gegrepen . Dus de agent is buiten zijn boekje gegaan maar ja ten alle tijde word deze beschermd door zijn collega s . Maar helaas niet door mij . Deze man is niet geschikt voor zijn functie en heeft idd ontslag verdiend en een aggresie training . Verplicht want men mag in deze functie helemaal niet buiten het boekje gaan . En omschuldige burgers pakken die hard voor hun geld werken . Wat zielig . Maar grote criminelen scheiten ze dan in hun broek . Echt een zielig figuur die agent .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *