Parkeerbedrijf minder verlies dan verwacht

nieuws
foto: Roel Breet

Het parkeerbedrijf van de gemeente lijdt een minder groot verlies dan verwacht. 2013 is afgesloten met een verlies van 0,9 miljoen in plaats van de verwachte 1,5 miljoen euro.

Het verlies viel mee door hogere opbrengsten, minder uitgaven aan marketing en personeel. Ook de rentelasten vallen lager uit. De verwachting is dat het resultaat van het parkeerbedrijf tot 2019 beter zal uitvallen, vanaf 2020 is her resultaat positief, De opbrengsten van de parkeergarages zijn naar beneden bijgesteld, de opbrengst van het parkeren op straat laat een lichte groei zien.

Aan het eind van 2014 wordt een nieuw vergunningensysteem voor de bewoners van de stad ingevoerd. Na de zomer zal een voorstel tot verdere digitalisering van het parkeertoezicht worden gedaan aan de gemeenteraad.

Deel dit artikel:

  1. kunnen de dames in heren van de parkeerbedrijft lekker vrolijke hune baan houden wandt die zorgen wel voor de verlies niet al te groot blijft wandt vroeger waren de parkeerpolitie niet je al te beste vriend maar deze nieuwe groep stadtoezicht kunnen gewoon niet normaal met de mensen praten als ze een bon hebben gekrijgen als je komt eerst een kaartje kopen dan parkeer zeggen dan totaal geen ander gedachte er over nog geen kaartje gekocht wel geparkeer een bon is een bon zeggen dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *