Terugblik: eerste seizoenshelft FC Groningen

De revival van Filip Kostic, de opkomst van Richairo Zivkovic en het debuut van Erwin van de Looi als hoofdtrainer. Zomaar een paar gebeurtenissen die het jaar van FC Groningen tekenden.

De Trots van het Noorden sluit de eerste seizoenshelft af als zesde in de Eredivisie. In de KNVB-Beker riep NEC Nijmegen de Groningers een halt toe. Aan de doelstelling, aantrekkelijk voetbal spelen, wordt wel hard gewerkt.

OOG Sport zette alle hoogte- en dieptepunten van de FC op een rijtje. En natuurlijk blijft Groningen ook na de winterstop nauwlettend gevolgd worden. Eerst gaat de selectie op trainingskamp naar Spanje, waarna 18 januari de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma staat.

Deel dit artikel:

  1. Per ongeluk was het filmpje online gekomen, waarbij een speler een gehandicapte belachelijk maakte. Min of meer excuses van OogTv, was niet de bedoeling geweest. En dan bij dit overzicht het weer direct volop in beeld? Blijkbaar kan OOgTV maar beter niet gefaciliteerd worden bij de FC, ze hebben niet het beste voor met de club…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *