Stadjer schopt agent gebroken voet

De politie heeft zaterdagnacht in de Poelestraat een 19-jarige man aangehouden voor zware mishandeling van een agent. De politieman heeft waarschijnlijk een voet gebroken.

De verdachte belaagde een agent die samen met een collega een 19-jarige plaatsgenoot aanhield wegens belediging van enkele dienders. De jongeman had de agenten met grove scheldwoorden beledigd. Zijn leeftijdgenoot schopte vervolgens een agent meermalen hard tegen het rechterbeen. Hij is kort daarop aangehouden en ingesloten.

Na medisch onderzoek bleek dat de agent vermoedelijk zijn voet heeft gebroken. Hij doet aangifte van zware mishandeling. De verdachte wordt zondag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op. De andere 19-jarige kon na verhoor weer gaan. Hij kan een transactie van justitie tegemoet zien.