Noorderlicht in Suikerfabriek pakt goed uit

De twintigste editie van Noorderlicht in Groningen wordt weer goed bezocht, ondanks de recente verhuizing naar een nieuwe locatie. Eerder was de fotomanifestatie altijd in de A-kerk en omgeving. Nu hangen de foto’s in de oude Suikerfabriek.

Vanwege bezuinigingen moest de organisatie uitkijken naar een goedkopere plek voor de expositie. De Suikerfabriek voldeed aan de financiële eisen en de fabriekshal bleek ook zeer geschikt voor het ophangen van de foto’s.

De fabriek ligt buiten het centrum, maar dat houdt het publiek niet tegen. Tijdens het openingsweekend moesten er zelfs mensen geweigerd worden op last van de brandweer. Over twee jaar komt Noorderlicht weer naar Groningen. Het is nog niet duidelijk of de Suikerfabriek dan weer de expositie herbergt. De huidige tentoonstelling is nog tot 13 oktober te bezoeken.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *