Visserbrug vijf maanden afgesloten

nieuws
foto: Google Streetview

De Visserbrug is vanaf 17 juni een kleine vijf maanden buiten gebruik voor een fikse opknapbeurt. Behalve het wegverkeer zal ook de scheepvaart hinder ondervinden van de renovatie. Het brugdek en het landhoofd aan de centrumkant waar het brugdek op rust worden gerenoveerd of vervangen.

Voor fietsers en voetgangers wordt een noodbrug geplaatst, vergelijkbaar met de tijdelijke brug ten tijde van de renovatie van de A-brug. Voor auto’s en vrachtwagens van west naar oost heeft de afsluiting van de Visserbrug grote gevolgen en komen er omvangrijke omleidingsroutes.

Er volgt nog een informatieavond over de omleidingsroutes op 4 juni in De Sleutel. De vernieuwde Visserbrug zal naar verwachting pas in november weer berijdbaar zijn.