Geen treinen naar Leeuwarden en Delfzijl door werkzaamheden

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Treinreizigers tussen Groningen en Delfzijl en tussen Groningen en Leeuwarden moeten maandagavond rekening houden met een extra reistijd van ongeveer een half uur. De oorzaak zijn werkzaamheden aan het spoor.

Naar de Friese hoofdstad is vanaf middernacht geen treinverkeer mogelijk. Vervoersbedrijf Arriva zet bussen in die in Groningen vanaf de voorzijde van het Hoofdstation vertrekken. Ook tussen Sauwerd en Delfzijl rijden vanaf 23.50 uur wegens werkzaamheden geen treinen. Reizigers richting Delfzijl kunnen in Groningen al op de bus stappen die eveneens aan de voorzijde van het Hoofdstation vertrekt.

De verwachting is dat de werkzaamheden in de nacht van maandag op dinsdag afgerond kunnen worden. De dienstregeling zal dinsdagochtend weer normaal zijn.

Deel dit artikel:
Adverteren?