Wonen & Co trekt 53.000 bezoekers

nieuws
foto: Martin Nuver / 112groningen.nl

Interieurbeurs Wonen & Co in Martiniplaza heeft de afgelopen dagen 53.000 bezoekers getrokken. Dat laat de organisatie weten.

De beurs werd afgelopen donderdagmiddag geopend door Gerard van den Berg, één van de bekendste designers van zitmeubelen. Tot en met zondag konden bezoekers zich vergapen aan de laatste interieurtrends, de nieuwste gadgets en ideeën voor het buitenleven. In totaal presenteerden zich ruim driehonderd bedrijven.

Wonen & Co werd voor de zevende keer georganiseerd. Het thema van dit jaar was ‘de Zevende Hemel’. De organisatie laat weten tevreden te zijn met de aantallen. Want met 53.000 mensen over de vloer mag Wonen & Co zich één van de grootste beurzen van Nederland noemen.

Deel dit artikel: