Vermiste Groningse scholier in Meppel gevonden

Een zestienjarige jongen uit de stad die maandag als vermist werd opgegeven is weer terecht. Agenten troffen de tiener aan op zijn fiets in de buurt van Meppel.

De jongen was maandagochtend vertrokken vanaf een school aan de Verzetsstrijderslaan. Vanaf dat moment ontbrak ieder spoor van hem. Toen de vermissing bij de politie werd gemeld, werd het gelijk serieus opgepakt. Het signalement van de Stadjer werd landelijk onder alle politiekorpsen verspreid en ook werd er in de stad een Burgernetactie op touw gezet.

Surveillerende agenten van het Drentse korps kwamen de jongen uiteindelijk op zijn fiets tegen in de buurt van Meppel. Al vrij snel daarna kon hij herenigd worden met zijn familie. In overleg met de familie zal er voor de jongen hulp worden gezocht.