Eurosonic en Noorderslag razendsnel uitverkocht

nieuws
Foto: René Keijzer

De kaarten voor de popfestivals Eurosonic en Noorderslag zijn zaterdagochtend razendsnel uitverkocht. Binnen tien minuten waren de zeventienduizend kaarten weg.

Ook vorig jaar waren de kaartjes razendsnel vergeven. Eurosonic vindt in januari plaats van 11 tot en met 13 januari. Op het programma voor het festival voor aankomende talenten, staan onder andere artiesten als The Mono Jacks en Frederika Stahl.

Een dag later, op 14 januari, vindt Noorderslag plaats. Onder andere Gers Pardoel en Eefje Visser zullen dan act de présence geven op dit festival, dat zichzelf de graadmeter voor Nederlandse popartiesten noemt.

De Stadjers die zaterdagochtend geen kaartje hebben kunnen bemachtigen hoeven overigens niet bij de pakken neer te zitten. Tijdens de dagen wordt er op de Grote Markt Eurosonic Air gehouden. Dit is een podium waar verschillende artiesten gratis op zullen treden. De line-up voor dit podium zal komende week bekend worden gemaakt.