Be Quick pakt drie punten tegen Juliana

bqwke2

Be Quick 1887 heeft zaterdag in de Hoofdklasse C vrij eenvoudig gewonnen van Juliana ’31. In het Esserbergstadion werd het 3 – 1.

De Groningse hoofdklasser begonnen goed aan de wedstrijd. Al na twaalf minuten kwam de ploeg van Marcel Groninger op voorsprong door een doelpunt van Pieter van der Ven. Die tussenstand stond ook bij het rustsignaal op het scorebord. Vanaf dat moment speelde Be Quick ook met een man meer omdat Gijs Peters van Juliana met een rode kaart van het veld werd gestuurd.

Ondanks een mannetje meer had Be Quick het in de beginfase van de tweede helft nog even lastig. Uiteindelijk maakte Tiemen van Hezel aan alle Juliana-illusies een einde door vanuit een vrije trap de 2 – 0 in te schieten. Vijf minuten later werd het door een goal van Max Reilman 3 – 0. Roel Hendriks redde de eer voor Juliana door vlak voor tijd de 3 – 1 in te tikken.

Door de overwinning staat Be Quick op dit moment derde in de competitie met zestien punten uit acht wedstrijden.