Stadjers leveren ideeën voor Burendag

wijken

Stadjers zijn tot nu toe bijzonder actief met het sturen van ideeën voor de zesde landelijke Burendag op zaterdag 24 september. Op die dag worden activiteiten georganiseerd die de buurt versterken.

Burendag wordt georganiseerd door het Oranjefonds in samenwerking met Douwe Egberts. Mensen kunnen via de website van burendag ideeën inleveren voor een buurtactiviteit. Een goed idee wordt door het Oranjefonds met vijfhonderd euro ondersteund. Tot nu toe zijn er 1200 ideeën binnengekomen, waarvan opvallend veel uit Groningen.

Bij de Stadjers heeft op dit moment een spelletjesmiddag de meeste voorkeur. Het bouwen van faciliteiten voor de buurt staat op twee en het opfleuren van de buurt staat op de derde plaats. Tot 3 september kunnen er nog ideeën worden aangeleverd.

Deel dit artikel:
Adverteren?